Συνεχίζουν οι Δικηγόροι την αποχή

Συνεχίζουν οι Δικηγόροι την αποχή

Την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι δικηγόροι έως και την Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016, όπως προέκυψε από την συνεδρίαση  της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για παράταση της αποχής έως και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.

Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σήμερα, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως η Συντονιστική Επιτροπή «διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ουσιαστική ανταπόκριση από την κυβέρνηση στα αιτήματα του δικηγορικού σώματος, για απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου, έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με τους κοινωνικούς φορείς από μηδενική βάση και χορήγηση συγκεκριμένων ποσοτικοποιημένων στοιχείων καθώς και της συναφούς αναλογιστικής μελέτης».

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, έως και την Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016.

Σχόλια