Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

178 0

Την απόφαση να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας που άρχισαν στις 17 Σεπτεμβρίου πήραν σε συνεδρίασή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ διευκρίνισε ότι σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα επανακαθορίζουν τη στάση τους κατόπιν συνεδριάσεων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσερμενίδης, «Οποτεδήποτε και οποιαδήποτε ώρα εντός του 24ωρου αποφασίσει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, να κάνει κίνηση για την καταβολή των δεδουλευμένων μας», ο ίδιος θα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση των εργαζομένων για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους.

Ακόμη, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι ο κ. Σπίρτζης δεν τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε χθες στη συνάντησή που είχαν, ότι δηλαδή θα καταβάλει σήμερα ο ίδιος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. «Δεν έχουμε πάρει τίποτα», τόνισε σχετικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ δήλωσε αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να σταματήσει η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε σήμερα το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο ΟΑΣΘ κατά της επίσχεσης εργασίας.Join the Conversation