Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Συνεχίζουν την επίσχεση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Την απόφαση να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας που άρχισαν στις 17 Σεπτεμβρίου πήραν σε συνεδρίασή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ διευκρίνισε ότι σε καθημερινή βάση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα επανακαθορίζουν τη στάση τους κατόπιν συνεδριάσεων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσερμενίδης, «Οποτεδήποτε και οποιαδήποτε ώρα εντός του 24ωρου αποφασίσει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, να κάνει κίνηση για την καταβολή των δεδουλευμένων μας», ο ίδιος θα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση των εργαζομένων για να καθορίσουν εκ νέου τη στάση τους.

Ακόμη, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι ο κ. Σπίρτζης δεν τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε χθες στη συνάντησή που είχαν, ότι δηλαδή θα καταβάλει σήμερα ο ίδιος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα δεδουλευμένα του Ιουλίου, ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. «Δεν έχουμε πάρει τίποτα», τόνισε σχετικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ δήλωσε αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να σταματήσει η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε σήμερα το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής, στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο ΟΑΣΘ κατά της επίσχεσης εργασίας.Σχόλια