Συνελήφθη υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ως ύποπτος ληστειών

Συνελήφθη υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ως ύποπτος ληστειών

Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr συνελήφθησαν- μετά από σήμα του κέντρου- τρεις εύσωμοι δράστες που έκαναν απόπειρα εισβολής σε σπίτι στα Ανω Λιόσια.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν από την ΟΠΚΕ της περιοχής, ενώ εξακολουθούσαν να κινούνται στους γύρω δρόμους και κατεύθυνση προς Ζεφύρι, με την εντύπωση που αποκόμισαν οι αστυνομικοί, να είναι πως αναζητούσαν τον επόμενο στόχο.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν δύο Ρομά και μαζί τους ένας άνδρας ο οποίος όταν βγήκε από το αμάξι δήλωσε την ιδιότητα του (υπαξιωματικός του Πολεμικου Ναυτικού) και λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι συνάδελφος τους, για να πετύχει προφανώς ευμενή μεταχείριση.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν κουκούλες (full face) γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία στο αυτοκίνητο.Οι ύποπτοι αποπειράθηκαν να επιτεθούν στους αστυνομικούς αλλά σε ελάχιστα δευτερόλεπτα βρέθηκαν στο έδαφος με φορεμένες τις χειροπέδες και έγινε προσαγωγή τους στο τμήμα.Σχόλια