Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε την μπύρα και διεκόπη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε την μπύρα και διεκόπη το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Αφού τελικά η Αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη του κακού, εκείνον που πέταξε το κουτί μπύρας στο κεφάλι του Ίβιτς για να διακοπεί το προ εβδομάδας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, προέβη και στη σύλληψή του.

Πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος παρακολουθούσε την αναμέτρηση στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (με το εισιτήριο διαρκείας του πατέρα του), παραδέχθηκε την πράξη του, δήλωσε πως φοβήθηκε να παρουσιαστεί από μόνος του λόγο του ντόρου που δημιουργήθηκε γύρω από το επεισοδιακό παιχνίδι και εξήγησε πως το κουτάκι ήταν άδειο και δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα προκαλέσει τραυματισμό.

Αν όντως αποδειχθεί πως το κουτί των 500 ml ήταν άδειο (μόνο αν οι κάμερες επιβεβαιώσουν πως είχε… καταναλώσει το περιοχόμενο), τότε πρέπει πραγματικά να μελετηθεί πως κατάφερε να δημιουργήσει τραύμα στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς και παράλληλα να τον ζαλίσει σε σημείο αδυναμίας εξάσκησης προπονητικής.

Όπως και να έχει, η πράξη ρίψης αντικειμένου είναι καταδικαστέα και οποιαδήποτε λογική… ζυγίσματος των εκτοξευμένων αντικειμένων είναι λάθος!Σχόλια