Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN International

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN International

«Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN International από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Επίσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», ενώ υπογράμμισε ότι σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει, καθώς η σημερινή κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη«, επισημαίνοντας την ανάγκη να προωθηθούν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις. Επιπλέον, διεμήνυσε ότι η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση. «Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε για μια ακόμα φορά κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους», σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ.Σχόλια