Συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων ζητεί ο Ευ. Μεϊμαράκης

Συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων ζητεί ο Ευ. Μεϊμαράκης

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων επιθυμεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra.

Είμαι διατεθειμένος, διαβεβαίωσε χαρακτηριστικά, να συνεργαστώ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, την εθνική ενότητα και στήριξη.

Πάντως, ο κ. Μεϊμαράκης δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στον κ. Τσίπρα για την τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας, καταγγέλλοντας ότι η «ασυνειδησία» του οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος της κατάρρευσης.

Ο Τσίπρας, επισήμανε ο πρόεδρος της Ν.Δ., έχασε πολύτιμο χρόνο και έκανε την Ελλάδα να χάσει δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά με τη στάση της Ν.Δ. κατά τη διάρκεια της ψήφισης του τρίτου μνημονίου, εξήγησε ότι «δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να στηρίξουμε το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας, προκειμένου να σώσουμε την χώρα από την καταστροφική διαχείριση του πρωθυπουργού και να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον στην Ευρώπη».

«Οι Έλληνες πολίτες είναι εξουθενωμένοι, μετά από μήνες πόλωσης και έλλειψης σταθερότητας» υπερθεμάτισε εν συνεχεία, τονίζοντας ότι οι πολίτες επιθυμούν σταθερότητα και εθνική ενότητα. Ζητούν μια υπεύθυνη ηγεσία που να μπορεί να προσφέρει αυτά τα βασικά αγαθά, εξήγησε χαρακτηριστικά.Σχόλια