Συνεργεία του δήμου Αθηναίων «κατέβασαν» τις αφίσες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων «κατέβασαν» τις αφίσες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Εντολή να κατέβουν όλες οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κάνοντας μάλιστα λόγο για παράνομη αφισοκόλληση.


Γέμισε η Αθήνα με αφίσες του Τσίπρα: Σύγκρουση Γεωργιάδη- Καραμέρου


«Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας αφαίρεσαν χθες το βράδυ όλες τις παράνομες αφίσες από το κέντρο της πόλης», αναφέρεται σε tweet του δημάρχου.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε στον «Αθήνα 9.84» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανδρέας Βαρελάς απαγορεύεται από τον νόμο η αφισοκόλληση και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε γίνει.

Να σημειώσουμε, την έντονη πολιτική αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί αφού κυριολεκτικά οι αφίσες είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της πρωτεύουσας και ενώ μάλιστα τα συνεργεία είχαν προβεί στην αφαίρεσή τους, τότε εκ νέου τοποθετήθηκαν καινούργιες.

Τέλος, ο κ. Βαρελάς σημείωσε μιλώντας στον 9.84 ότι ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και πως τους ζητήθηκε να μην προσχωρήσουν σε νέα. «Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και γέμισαν πάλι την Αθήνα. Ελπίζω να μην ξηλώσουμε σήμερα τις αφίσες και αύριο να ξαναδούμε πάλι το ίδιο φαινόμενο», κατέληξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.Σχόλια