Συνέβη και αυτό: Έστειλαν κατασχετήριο σε σπίτι γυναίκας που είχε πεθάνει από το 2010! (εικόνα)

Συνέβη και αυτό: Έστειλαν κατασχετήριο σε σπίτι γυναίκας που είχε πεθάνει από το 2010! (εικόνα)

Απεβίωσε το 2010, όμως η Εφορία της έστειλε μετά από έξι χρόνια κατασχετήριο για το σπίτι της! Όλα αυτά συνέβησαν σην Ηγουμενίτσα, όπου μία γυναίκα -όσο ζούσε- διατηρούσε ένα μικρό κατάστημα.

Όταν πέθανε έμεινε ανεξόφλητη στην Εφορία η χρήση της τελευταίας χρονιάς, ένα ποσό περίπου 2.000 ευρώ. Μετά από έξι χρόνια το ποσό αυτό, με τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους φόρους, έφτασε στις 3.962 ευρώ. Προκειμένου λοιπόν η Εφορία και το Δημόσιο να διασφαλίσουν… τα συμφέροντά τους έστειλαν κατασχετήριο για το σπίτι στο οποίο διαμένει τώρα η μητέρα της.

Το κατασχετήριο έφτασε από το Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων και μάλιστα συνοδεύεται από το Ε9 του τρέχοντος έτους, ενώ έχει πεθάνει από το 2010.

Μετά από έξι χρόνια το ποσό αυτό, με τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους φόρους, έφτασε στις 3.962 ευρώ!!! Προκειμένου λοιπόν η Εφορία και το ελληνικό δημόσιο να διασφαλίσει τα συμφέροντά του έστειλε κατασχετήριο για το σπίτι στο οποίο διαμένει η αιωνόβια μητέρα της αποθανούσας… Και φυσικά στην ηλικία της δεν γνωρίζει από TAXIS…

Ωστόσο κινδυνεύει από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθεί στο δρόμο! Απορίας άξιον βέβαια είναι πως η νεκρή βρέθηκε να έχει Ε9 το 2016, φαίνεται όμως ότι στο ελληνικό κράτος πολλά πράγματα δουλεύουν αυτόματα!

Πηγή: www.epiruspost.grΣχόλια