Συνωστισμός…εφοπλιστών στη Σχοινούσα (φωτο)

Συνωστισμός…εφοπλιστών στη Σχοινούσα (φωτο)

Η Σχοινούσα, ένα μικρό νησί έκτασης 9,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων ανήκει στο σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων. Τη συναντάμε νότια της Νάξου και βορειανατολικά της Ηρακλειάς. Όπως θα δείτε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ του ereportaz το μικρό νησί των Κυκλάδων έγινε το εφοπλιστικό hotspot του καλοκαιριού. Επώνυμοι κατάκλυσαν τη Σχοινούσα με τα σκάφη τους για να απολαύσουν τα αιγαιοπελαγίτικα νερά!

Ο μεγιστάνας της WIND 

Saouriris

O Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Ναγκίμπ Σαούιρις πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, έχει γίνει ιδιαιτέρως γνωστός από τα ξέφρενα πάρτι που έχει διοργανώσει στη Μύκονο.

Ο Κροίσος, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, αρκετά χρόνια, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Φέτος επέλεξε να «προσαράξει» στη Σχοινούσα.

skafos wind 2

Θανάσης Μαρτίνος

Eastmed-martinos

Από τα παραδοσιακά τζάκια της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων αναλογικά με τη θέση που έχουν στον επιχειρηματικό κόσμο, αποφεύγουν όσο το δυνατόν τα φώτα της δημοσιότητας και είναι προσηλωμένοι στη δουλειά τους.

Η οικογένεια Μαρτίνου βλέπει πλέον την τρίτη γενιά να δραστηριοποιείται έντονα στη ναυτιλία συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Martinos 2

Αδαμάντιος Πολέμης

polemis (1)

Η εφοπλιστική οικογένεια Πολέμη, διαθέτει mansion στα καλύτερες περιοχές της λονδρέζικης πρωτεύουσας αλλά επιλέγουν να μένουν τους περισσότερους μήνες στην Ελβετία, γιατί τους αρέσει το κλίμα αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην χώρα των Άλπεων. Ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν περισσότερα τα αγκυροβολημένα yachts τους για να μείνουν σε αυτά μια δυο ημέρες. Φέτος ένας από τους σταθμούς τους είναι η Σχοινούσα.

Polemis 2

 Σχόλια