Συντριβή αεροπλάνου στη Ρωσία: Τα πρόσωπα της νέας αεροπορικής τραγωδίας (φωτό)

Συντριβή αεροπλάνου στη Ρωσία: Τα πρόσωπα της νέας αεροπορικής τραγωδίας (φωτό)

Ανείπωτη είναι η θλίψη στη Ρωσία, μετά τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των 92 ανθρώπων που μετέφερε.

Χορευτές των μπαλέτων του Ensemble Alexandrov, οι αγαπημένοι στους Ρώσους μουσικοί της Χορωδίας τους Στρατού και οι χορωδοί, αλλά και δημοσιογράφοι που ακολουθούσαν την αποστολή στη Λαττάκεια της Συρίας όπου θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο, είναι μεταξύ των νεκρών της συντριβής, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μόλις δυο λεπτά αφότου το μοιραίο Τουπόλεφ-154 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Αντλέρ στο Σότσι.

Τις τελευταίες ώρες, περισσότεροι από 3000 άνθρωποι, 27 πλοία, 37 δύτες, τέσσερα ελικόπτερα, drones αλλά και υποβρύχια μηχανήματα παίρνουν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού των θυμάτων, ωστόσο από νωρίς, οι αρχές έχουν προειδοποιήσει πως είναι σχεδόν απίθανο κάποιος από τους επιβαίνοντες να βρεθεί ζωντανός.

Συνολικά, 64 μέλη της χορωδίας Αλεξάντροφ της διάσημης καλλιτεχνικής ομάδας του Κόκκινου Στρατού, μεταξύ αυτών χορωδοί, μουσικοί αλλά και χορευτές, που ταξίδευαν για τη Συρία ώστε να δώσουν μια παράσταση στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών, έχασαν τη ζωή τους.

Ανάμεσά τους η 19χρονη μπαλαρίνα Λίλια Πιρίεβα, με καταγωγή από το Βορονέτς, αλλά και ακόμη δύο χορευτές, η Ραλίνα Γκιλμάνοβα, 22 ετών και ο αρραβωνιαστικός της Μικάιλ, οι οποίοι είχαν αρραβωνιαστεί πέρσι και επρόκειτο σύντομα να παντρευτούν.

balarina

Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν επίσης εννέα εργαζόμενοι τριών ρωσικών τηλεοπτικών σταθμών, ενώ μεταξύ των 92 επιβατών του μοιραίου Τουπόλεφ βρισκόταν και η αγαπητή στη Ρωσία «δρ. Λίζα», κατά κόσμον Ελιζαβέτα Γκλίνγκα, γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση.

Οι εργαζόμενοι του Channel One που χάθηκαν με το Τουπόλεφ

Οι εργαζόμενοι του NTV 

Η Ελιζαβέτα Γκλίνγκα ασχολήθηκε με παιδιά με καρκίνο, αστέγους και άλλες ευπαθείς ομάδες, και για την δράση της είχε τιμηθεί με το πέμπτο ανώτερο βραβείο του ρωσικού κράτους.Σχόλια