Σύντροφος της 26χρονης φόνισσας: «Μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει»

Σύντροφος της 26χρονης φόνισσας: «Μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει»

«Έκανα λάθη πολλά και μεγάλα» εξομολογείται ο 41χρονος  και προσθέτει«φοβόμουν να φύγω από το σπίτι γιατί μου έλεγε ότι θα μου σκοτώσει τα παιδιά και τη γυναίκα».
«Δεν την ήθελα πλέον, μου είχε ρίξει μέχρι και οινόπνευμα να με κάψει» συνεχίζει ο 41χρονος, ο οποίος υποστηρίζει ότι συνέχιζε να διατηρεί σχέση μαζί της «γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνει ζημιά».
Αναφέρεται, μάλιστα, σε δύο περιστατικά ενδεικτικά της ψυχοσύνθεσης της 26χρονης. Όπως λέει της είχε δώσει 1.000 ευρώ για κάτι δουλειές «και αυτή νοίκιασε αυτοκίνητο για να ψάχνει να με βρει» ενώ λίγες ημέρες πριν το φονικό είχε πάει στο Λαγονήσι και είχε κάνει φασαρία σε ταβέρνες αναζητώντα τον.
«Δεν το πίστευα ότι θα έπαιρνε μαχαίρι για να σφάξει κόσμο» αναφέρει ο ίδιος.
Σχετικά με το τι συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κατηγορεί την 26χρονη ότι λέει ψέμματα ότι ο ίδιος δεν βρισκόταν στο μαγαζί. «Ήμουν στο μαγαζί, ήρθε, με είδε και μετά πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου μου. Έκανα όπισθεν, πήγα στο σπίτι, άνοιξα την αυλόπορτα, την είδα, της έριξα ένα χαστούκι και μετά άκουσα τα παιδιά μου να μου φωνάζουν «μπαμπά  αυτή σκότωσε τη μαμά». Πήρα τη γυναίκα μου στο αυτοκίνητο και την πήγα στο κέντρο υγείας μήπως τη σώσω».
Σχετικά με την απόφαση του να πυροβολήσει κατά του πεθερού του λέει ότι «το έκανα γιατί τρελάθηκα για τα παιδιά του». Χρησιμοποιεί, μάλιστα, βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του πατέρα της 26χρονης φόνισσας υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει χειρότερος ανθρωπος» και ότι «αυτος φταίει γι’ αυτή την κοπέλα».
Μιλώντας τέλος για τα μεγάλα θύματα της οικογενειακής αυτής τραγωδίας, τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε με τις δύο γυναίκες, ο 41χρονος λέει ότι αν δεν μπει φυλακή θα τα πάρει για να τα μεγαλώσει.

 Σχόλια