ΣΥΡΙΖΑ: Kαταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Kαταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Καταδίκη για την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε τη νύχτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Την επίθεση καταδίκασε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύεος Θεοδωράκης ενώ το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε οργισμένη ανακοίνωσή του στράφηκε προσωπικά κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, σημειώνοντας πως από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του αυτή είναι η 10η επίθεση με μολότοφ που δέχονται τα γραφεία του κινήματος.

«Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής. Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΛΟΤΟΦ
ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΛΟΤΟΦ
ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΛΟΤΟΦΣχόλια