Σύσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το αυριανό debate των πολιτικών αρχηγών

Σύσκεψη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το αυριανό debate των πολιτικών αρχηγών

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εν όψει του αυριανού debate των πολιτικών αρχηγών που θα μεταδοθεί διακαναλακικά στις 21.00.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης των δημοσιογράφων που θα μετέχουν στο debate ήταν ο καθορισμός και το πλαίσιο των ερωτήσεων που θα υποβληθούν στους αρχηγούς των κομμάτων, υπό τον συντονιστή της βραδιάς, Πάνο Χαρίτο, και σύμφωνα με τους κανόνες που ορίστηκαν από τη διακομματική επιτροπή.

Οι δημοσιογράφοι στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και αποχώρησαν από το Ραδιομέγαρο χωρίς να προβούν σε δηλώσεις.

Η διεξαγωγή της τηλεμαχίας θα πραγματοποιηθεί στο studio 3 του 1ου ορόφου εκεί από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Σημειώνεται ότι η τηλεμαχία θα μεταδοθεί πανελλαδικά από τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της Φωνής της Ελλάδας.

Οι έξι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται μέσα στην αίθουσα είναι οι εξής: Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑϊ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

Η έναρξη του debate έχει οριστεί στις 21:00 ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγ. Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου, Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ.

Τέλος, μετά τη λήξη της τηλεμαχίας θα ακολουθήσει ειδική εκπομπή όπου θα αναλυθούν και θα σχολιαστούν οι τοποθετήσεις των αρχηγών.Σχόλια