Σύσσωμη η αντιπολίτευση στην πρωτεύουσα του Βελγίου – Σαμαράς, Θεοδωράκης & Γεννηματά βρίσκονται στις Βρυξέλλες

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στην πρωτεύουσα του Βελγίου – Σαμαράς, Θεοδωράκης & Γεννηματά βρίσκονται στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να έχει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με την εξελισσόμενη διαπραγμάτευση, αλλά και να λάβει μέρος στη Σύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που συνέρχεται την Πέμπτη.

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, όπου λίγο νωρίτερα συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράκης απόψε το βράδυ είναι προσκεκλημένος του πρωθυπουργού του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, και του Γκι Φέρχοφσταντ, προέδρου των φιλελεύθερων και δημοκρατών (ΑLDE), σε δείπνο εργασίας.

Στη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται και η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, για να συζητήσουν το ελληνικό ζήτημα.

Τέλος, όπως είναι γνωστό, και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της κρίσιμης διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της.

Σχόλια