ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Enterprise Greece ανέθεσε κατασκευή site σε εταιρία που δεν έχει δικό της site! (ΦΩΤΟ)

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Enterprise Greece ανέθεσε κατασκευή site σε εταιρία που δεν έχει δικό της site! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει πλήξει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά φαίνεται τελικά πως κάποιοι έχουν τον δικό τους τρόπο να επιβιώνουν!

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ μας, σχετικά με τις αναθέσεις και τους διαγωνισμούς δημοσίου (στενού & ευρύτερου), ανακαλύψαμε ακόμα μια προκλητική, αν όχι σκανδαλώδη, περίπτωση ανάθεσης δημοσίου φορέα σε ιδιώτη!

Πρόκειται για την Enterpise Greece, η οποία κατά τα άλλα φροντίζει για την προώθηση στο εξωτερικό ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων!

Δείτε λοιπόν, σε πρόσφατη ανάθεσή του, τι ενέκρινε το ΔΣ της Enterprise Greece…

«Η Enterprise GREECE αναθέτει το Δημιουργικό ανασχεδιασμό & την Κατασκευή και υλοποίηση μίνι σαιτ της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ σε εγκεκριμένες εκθέσεις τροφικών και ποτών του έτους 2017…»

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ:

Ανέθεσαν την κατασκευή του site της Ελληνικής Εταιρίας Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ στην εταιρία Webmouse, η οποία μπορεί να εχει φυσικά γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν έχει εταιρική ιστοσελίδα, όπως θα δείτε αμέσως παρακάτω ή και να το επισκεφτείτε οι ίδιοι στη διεύθυνση www.webmouse.gr!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό!

Και βέβαια, αν αναγραφόταν ότι το site ανακατασκευάζεται, ίσως και να μην το παίρναμε είδηση. Όμως, όπως φαίνεται, η εταιρία είναι τόσο νεοσύστατη που ούτε το δικό της site δεν έχει προλάβει να κατασκευάσει!

Σε αυτή την εταιρία λοιπόν εμπιστεύθηκαν τα άξια στελέχη της Enterprise GREECE, το site μιας τόσο σημαντική για την ελληνική οικονομία εταιρίας!

Άξιος ο κόπος και ο μισθός τους!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΙΤΣΙΟΛΑ

1. Κύριε Υφυπουργέ γνωρίζετε τον εν λόγω διαγωνισμό-απευθείας ανάθεση;

2. Κύριε Υφυπουργέ έχετε εικόνα της λειτουργίας των υπηρεσιών των οποίων είστε πολιτικός προϊστάμενος;

3. Κύριε Υφυπουργέ θα κινήσετε ΕΔΕ σχετικά με τις αποκαλύψεις του PIRAEUSPRESS.gr ή θα επικαλεστείτε απλά τη νομιμότητα της διαδικασίας, αγνοώντας την ηθική διάσταση του θέματος;

4. Κύριε Υφυπουργέ εφόσον προκύψουν ευθύνες θα αποδοθεί δικαιοσύνη;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση τόσο του κ. Πιτσιόλα όσο και των στελεχών της Enterprise Greece.

Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί το θέμα έως ότου δοθούν πειστικές απαντήσεις!

Πηγή: piraeuspress.gr

Σχόλια