Σκαρφάλωσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και βρέθηκε με χειροπέδες

Σκαρφάλωσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και βρέθηκε με χειροπέδες

Ένας 21χρονος άνδρας δοκίμασε να σκαρφαλώσει σε μια πύλη της κατοικίας της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ωστόσο βρέθηκε με χειροπέδες.

«Μόλις βρέθηκε ξανά στο έδαφος τον περικύκλωσαν αστυνομικοί και συνελήφθη για παραβίαση…» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι ο άνδρας ήταν άοπλος.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση και θα υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις. Η 90χρονη βασίλισσα δεν ήταν παρούσα στα ανάκτορα τη στιγμή του περιστατικού.

Τον Μάιο ένας άνδρας που είχε καταδικαστεί για φόνο σκαρφάλωσε τον τοίχο του παλατιού και περιπλανιόταν για περίπου 10 λεπτά εντός του χώρου προτού συλληφθεί. Καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκισης.

Τον Οκτώβριο του 2013 ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιχείρησε να εισβάλει από μία πύλη. Του επιβλήθηκε φυλάκιση 16 μηνών.

Το περιστατικό εκείνο σημειώθηκε μόλις έναν μήνα αφότου δύο άνδρες είχαν συλληφθεί αφού εισέβαλε στο παλάτι, ένα από τα σοβαρότερα περιστατικά παραβίασης τα τελευταία 30 χρόνια.

Το 1982 ένας εισβολέας, ο Μάικλ Φέιγκαν, σκαρφάλωσε σε ένα τοίχο και μπήκε σε ένα δωμάτιο ενώ η βασίλισσα βρισκόταν στο κρεβάτι της.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια