Σκιάθος: «Θρίλερ» με το θάνατο 39χρονης

Σκιάθος: «Θρίλερ» με το θάνατο 39χρονης

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει εδώ και 7 μήνες το θάνατο της 39χρονης Σόνιας Αρμοκόλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου μετά από 8 ημέρες νοσηλείας αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

«Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια, μάρτυρες να βγουν να πουν τι έγινε με την αδελφή μου, δεν ήταν τροχαίο, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό να το διαχειριστείς όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, για μένα, για τα παιδιά της, για τους γονείς μας», δηλώνει η αδελφή της.

Ειδικότερα η 39χρονη, μητέρα δύο παιδιών εργαζόταν ως σεφ στην Σκιάθο όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο πήγε με την παρέα της, μία γυναίκα και δύο άνδρες φίλους, να διασκεδάσει σε μπαράκι του νησιού και αργότερα τα ξημερώματα για βραδινό μπάνιο σε παραλία της Σκιάθου.

Οι καταθέσεις που έδωσαν άτομα από την παρέα της στην διαδρομή για την παραλία, το μηχανάκι που επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα και φέρεται να χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι, όμως ανέβηκε πάλι και συνέχισαν όλοι μαζί για την παραλία όπου μετά από λίγη ώρα η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

 

Ο γιατρός υποστηρίζει πως αρκετές ώρες μετά την διακομιδή της στο νοσοκομείο πληροφορήθηκε πως η γυναίκα είχε αιμάτωμα στο κεφάλι συμπληρώνοντας πως «κυκλοφόρησαν φήμες στο νησί ότι είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο σε προγενέστερο χρόνο όμως»

Η οικογένεια φέρεται να πιστεύει πως η Σόνια Αρμακόλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2015.

 Σχόλια