Σκηνές βγαλμένες από ταινία στους Αμπελόκηπους

Σκηνές βγαλμένες από ταινία στους Αμπελόκηπους

Σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στους Αμπελόκηπους, στην περιοχή Πανόρμου. Τρεις θρασύτατοι ληστές μίσθωσαν ταξί και επιχείρησαν να ληστέψουν το απόγευμα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας.

Σε κεντρικότατο δρόμο αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την ομάδα ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί και να συλληφθούν όλοι.

Αναλυτικά, στις 18:30 δυο ένοπλα άτομα εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Πανόρμου 71.

Κατέφτασαν στην περιοχή με ταξί το οποίο είχαν μισθώσει από την περιοχή της Ομόνοιας. Ο ένας από τους δύο δράστες μπήκε στο σούπερ μάρκετ, με προτεταμένο το όπλο και απειλώντας τους ταμίες να του δώσουν τις εισπράξεις. Οι άλλοι δύο ληστές περίμεναν έξω από το κατάστημα.

1

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών, που δέχθηκαν 4 τηλεφωνήματα. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε άμεσα στο σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός η ΓΑΔΑ βρίσκεται περίπου 1,5 χλμ μακριά.

 Άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες να ανοίγουν πυρ κατά της ομάδας ΔΙΑΣ και τους αστυνομικούς να απαντούν στα πυρά, από τα οποία τραυματίστηκε ο ένας από τους δράστες στην οδό Τρικάλων. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν τον δεύτερο κακοποιό στη συμβολή Αρκαδίας και Σεβαστουπόλεως, ενώ ο τρίτος συνελήφθη στην συμβολή λ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί!

Και οι τρεις είναι Έλληνες  και έχουν οδηγηθεί στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της ΓΑΔΑ για να εξεταστεί αν έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Πηγή φωτογραφίας κειμένου: newsit.gr

Διαβάστε επίσης:Κορινθία: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχειακό συγκρότημα

 Σχόλια