Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento

«Τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου, για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, αναφορικά με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του.

«Δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση.

«Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία!», τονίζει η ΝΔ.

«Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό. Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη.Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός», καταλήγει η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη Siemens & τον Κήρυκα Χανίων, έκθετος ο Κυρ. Μητσοτάκης και για το πόθεν έσχες της συζύγου του

Σχόλια