Σκληρός αλλά αληθινός ο Μιχελογιαννάκης: Αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα

Σκληρός αλλά αληθινός ο Μιχελογιαννάκης: Αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα

Δε μασούσε ποτέ τα λόγια του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Δεν το κάνει και τώρα και λέει ξεκάθαρα ότι «ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. ΝΑ δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο»! Ο  Ηρακλειώτης βουλευτής που, τα χωσε στην αντιπολίτευση που ενώ ψήφισε το μνημόνιο δεν ψηφίζει τα μέτρα, περιμένει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη διαβούλευση για τα προπαιτούμενα θέλει να μη μείνουν οι διατάξεις για τον ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια, για τους υπερήλικες, να τη γλιτώσουν κάποιες ομάδες τουλάχιστον!

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο Μιχελογιαννάκης στο Ράδιο Κρήτη που τόνισε με νόημα: «Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα»! Κι εννοούσε ότι έρχονται οι διατάξεις με τους αγρότες για τους οποίους θα δώσει μάχη να εξαιρεθούν τα μικρά κεφάλαια, να συνυπολογίζονται στην αγροτική εργασία η μητέρα, τα παιδιά, τόσοι που δουλεύουν.

«Και στο κάτω κάτω δεν είναι ο ίδιος κλήρος στην Κρήτη με τη Θεσσαλία» είπε, αλλά όταν του τονίστηκε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξέσπασε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@…κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;» κατέληξε και εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το΄χει…Σχόλια