Σκωτία: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες καθηγήτριας που πέρασε νύχτα πάθους με μαθητή της

Σκωτία: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες καθηγήτριας που πέρασε νύχτα πάθους με μαθητή της

Σάλος έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Ουέστ Λόθιαν, στο Εδιμβούργο, από τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών καθηγήτριας που πέρασε μια νύχτα πάθους με 17χρονο μαθητή της, με το φωτογραφικό υλικό να προέρχεται από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου που επισκέφθηκε το ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια Γαλλικών μαζί με ένα 17χρονο μαθητή της, έφυγαν μαζί και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο.

Εκεί, ωστόσο, τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας, ενώ κάποια στιγμή τα πλάνα διέρρευσαν και ξέσπασε το σκάνδαλο.

1

Η φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα δείχνει την καθηγήτρια με τα ξανθά μαλλιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι, και τον 17χρονο μαθητή της όρθιο στην πόρτα του δωματίου να βαστά ένα μπουκάλι.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα, ενώ το σχολείο όπου εργαζόταν, όχι μόνο την απέλυσε, αλλά προσέφυγε και στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας, και πέτυχε η καθηγήτρια να μη διδάξει ποτέ ξανά στη ζωή της.

Σημειώνεται τέλος ότι δικηγόρος της καθηγήτριας για την υπόθεση είναι ο ίδιος της ο σύζυγος, ο οποίος τονίζει ότι συνεχίζει να πιστεύει ότι η γυναίκα του είναι αθώα, δεν κοιμήθηκε με κάποιον μαθητή της, και τη στηρίζει μέχρι τέλους.Σχόλια