Σκότωσαν αθώο 42χρονο επειδή νόμισαν ότι είναι παιδόφιλος

Σκότωσαν αθώο 42χρονο επειδή νόμισαν ότι είναι παιδόφιλος

Μια 15χρονη κοπέλα από τη Βρετανία έπεισε μια ομάδα εφήβων να επιτεθούν σε έναν 42χρονο άνδρα πιστεύοντας (εσφαλμένα) ότι ήταν παιδόφιλος.

Το δημοσίευμα της Ιndependent αναφέρει ότι η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο σπίτι του θύματος, στην κομητεία του Έσσεξ και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου άνδρα.

Όπως έγινε γνωστό στην δίκη της συμμορίας ακόμα και οι ιδιωτικές συνομιλίες που είχε στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως έψαχνε μια σύντροφο στην ηλικία του, δηλαδή άνω των 40 ετών.

Τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο 17χρονων αγοριών, μιας 20χρονης κοπέλας και της 15χρονης βρίσκονται τώρα αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη για τη δολοφονία του άνδρα, στον οποίο επιτέθηκαν με μαχαίρια αφού πρώτα του έκλεισαν ραντεβού μέσω site γνωριμιών.

Όπως φαίνεται η 15χρονη κοπέλα είχε αποφασίσει να διεξάγει την δική της προσωπική εκστρατεία εναντίον των παιδόφιλων του διαδικτύου, κλείνοντας ραντεβού online με μεγαλύτερους άνδρες προκειμένου να τους παγιδεύσει και να τους παραδώσει στις αρχές.

Μάλιστααποκαλύφθηκε, σε δύο προηγούμενα ραντεβού που είχε κλείσει με έναν 23χρονο και έναν 67χρονο άνδρα, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία. Ωστόσο, οι αρχές δεν είχαν κάνει τίποτα, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία ότι οι άνδρες είχαν πρόθεση να συνάψουν σχέση μαζί της.Σχόλια