Σμύρνη: Τουλάχιστον 11 τραυματίες από το νέο τρομοκρατικό χτύπημα – Νεκροί δύο δράστες (βίντεο)

Σμύρνη: Τουλάχιστον 11 τραυματίες από το νέο τρομοκρατικό χτύπημα – Νεκροί δύο δράστες (βίντεο)

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο νωρίτερα κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης. Και συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN Turk, στην είσοδο του πάρκινγκ που χρησιμοποιούν δικαστές και εισαγγελείς.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δύο δράστες της επίθεσης είναι νεκροί, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την τρομοκρατική επίθεση έπεσαν νεκροί ένας αστυνομικός και ένας δικαστικός υπάλληλος.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα, ενώ στόχος της επίθεσης ενδέχεται να ήταν ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Σμύρνης, που μετέβαινε στο δικαστικό μέγαρο για υπηρεσιακούς λόγους.

Σε εικόνες που φτάνουν από το σημείο φαίνεται ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι πρόκειται για χτύπημα με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά.Σχόλια