Σοφία Βούλτεψη:»Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια»

Σοφία Βούλτεψη:»Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια»

«Η ΝΔ δημιουργεί πλούτο δεν μοιράζει τη μιζέρια», σχολίασε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, η οποία είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχε σταθεροποιήσει την οικονομία και είχε δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στους επενδυτές, ενώ χαρακτήρισε «αυταρχικό καθεστώς», στα πρότυπα της Βενεζουέλας, τη σημερινή κυβέρνηση.

«Είναι θέμα νοοτροπίας εμείς κάνουμε πράγματα για να αναπτύσσεται η οικονομία ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν λογική απόλυτου κρατισμού», ανέφερε στην εκπομπή «Δύο στις 12″ η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε: «όλα τα αυταρχικά καθεστώτα ακολουθούν μια συγκεκριμένη συνταγή θα τη δείτε τώρα αυτόν τον καιρό και στη Βενεζουέλα».

Για το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού νόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για τακτικισμό, ότι επιλέγει τη συγκεκριμένη περίοδο να τον καταθέσει στη Βουλή προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών και επισήμανε ότι ο νυν εκλογικός νόμος καλύπτει το θέμα της απλής αναλογικής πλήρως, έως τις 250 έδρες.

«Η λογική είναι αφού καταστραφούμε εμείς θα καταστρέψουμε και την Ελλάδα θα την πάρουμε μαζί μας διότι είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες ακυβερνησίας», τόνισε η κ. Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη γενικότερα στην κυβερνητική πολιτική σχολίασε: «σ΄ αυτή την κυβέρνηση μιλούν όταν δεν χρειάζεται και σιωπούν όταν δεν πρέπει».

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βούλτεψη: Δεν έχουμε τη δυνατότητα να προκαλέσουμε εκλογές

 Σχόλια