Σοκ από τα υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής Άννυ

Σοκ από τα υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής Άννυ

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το τραγικό τέλος που βρήκε η μικρή Άννυ, με την πραγματογνωμοσύνη του ψυχιάτρου για τον πατέρα να αναφέρει πως ίσως κρύβεται και ένα μυστικό σεξουαλικού τύπου.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Παπαδάτος αναφέρει πως υπάρχει ένα ένοχο μυστικό, καθώς πέρα από τα ναρκωτικά και την ψυχική διαταραχή, ο πατέρας της μικρής συμπεριφέρεται με απόλυτη λογική, προσπαθώντας να προστατεύσει κάποιον ή τον ίδιο του τον εαυτό.

«Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πιστεύω ότι κάτι έγινε και δεν το λένε. Δεν είναι προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο», δηλώνει ο κ. Παπαδάτος στην Espresso, προσθέτοντας πως ίσως είναι «κάτι σεξουαλικού τύπου, που κρύβεται».

Ο πατέρας της Αννυ δεν λέει τίποτα για τον χρόνο και τον τρόπο θανάτου του παιδιού, με τους ιατροδικαστές να αναφέρουν πως η μικρούλα τεμαχίστηκε ζωντανή.

Οι υποψίες βασίζονται πως «είναι προφανές ότι η μη αναφορά στην ώρα και τον τρόπο θανάτου δεν είναι αποτέλεσμα ψυχικής διαταραχής, διατάραξης συνείδησης ή λήψης ναρκωτικών… Επομένως η μη αναφορά στα συμβάντα θανάτου ερμηνεύεται μόνο στο πλαίσιο επιλογής απόκρυψης γεγονότων και ανάλογης υπεράσπισης του εαυτού του».

Ο πατέρας, από την πλευρά του, «ρίχνει» ευθύνες στον φίλο του Νικολάι, λέγοντας «πιστεύω ότι κάτι έκανε στο παιδί», όσο εκείνος ήταν στην τουαλέτα. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «αλεπου», που μπορεί να μπει στο μυαλό των άλλων.

Παράλληλα, όμως, ο πατέρας ισχυρίζεται πως η Αννυ πέθανε από τη στεναχώρια της, διότι της έλλειπαν οι παππούδες της, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν πως αφήνει επίτηδες κενά για να θολώσει το τοπίο.Σχόλια