Σοκ από την βουτιά θανάτου της κόρης του Παπαθεμέλη

Σοκ από την βουτιά θανάτου της κόρης του Παπαθεμέλη

Σοκ στον πολιτικό κόσμο της χώρας από την βουτιά θανάτου της κόρης του πρώην υπουργού, Στέλιου Παπαθεμελή. Όπως μετέδωσε το ereportaz (εδώ) η 48χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό το βράδυ της Τετάρτης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η εκκωφαντική πτώση έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κάτοικους της περιοχής αλλά και τους περαστικούς οι οποίοι έσπευσαν να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύντομα διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν είναι άλλη από την κόρη του πολιτικού του Στέλιου Παπαθεμελή–  η οποία τελικά έπεσε από το μπαλκόνι 7ου ορόφου στην οδό Ερμού με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

papathemelis.ashx

Αυτοκτονία ή ατύχημα; 

Ο παλαίμαχος πολιτικός φέρεται είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου» λέει σε άτομα του περιβάλλοντός του.

Ο ίδιος λέει ότι η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί. Ο τραγικός πατέρας αδυνατεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως η κόρη του είχε το τραγικό αυτό τέλος. Επρόκειτο για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο.

Ένα κορίτσι που δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα του, αλλά διακρτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Πολλές ήταν οι φορές που ερχόταν σε σύγκρουση με τον πατέρα της λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα.

papathemelis2.ashxΜιλώντας στο protothema.gr η Μαρία Ιωαννίδου, συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, μιλά για την καλοσύνη της κοπέλας, που βοηθούσε πάντα, όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Ήταν ένας άγγελος, λέει χαρακτηριστικά για το κορίτσι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό της τέλος.

Ο Στέλιος της Θεσσαλονίκης 

Διετέλεσε υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Αργότερα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και το 2004 ίδρυσε ένα νέο κόμμα, τη Δημοκρατική Αναγέννηση. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο και από τον διαβόητο Νόμο Παπαθεμελή με το ωράριο των νυχτερινών κέντρων

Παπαθεμελής

Στις ευρωεκλογές του 2009 σύστησε και ηγήθηκε του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου σε συνεργασία με τον Κώστα Ζουράρι και άλλους, χωρίς όμως να κατορθώσει να εκλεγεί.

Πηγη φωτο: seleo.grΣχόλια