Σοκ: Η ΕΛΒΟ παραδίδεται σε Τούρκους!

Σοκ: Η ΕΛΒΟ παραδίδεται σε Τούρκους!

Καλούμαστε να συνηθίσουμε τη νέα ονομασία της ΕΛΒΟ, καθώς οσονούπω θα ονομάζεται ΤΟΥΡΚΒΟ! Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων παραδίδεται σε τουρκική κρατική εταιρία με την ονομασία «ASELSAN», μέσω μίας τρίτης εταιρίας, της Νοτιοαφρικανικής «PARAMOUNT GROUP»

Πρόκειται για μία σκανδαλώδη και προδοτική ενέργεια της κυβέρνησης την οποία η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει χωρίς δισταγμό, καθώς είχε τη δυνατότητα ως πρώην σύντροφος και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου να λάβει γνώση μία ώρα αρχύτερα της κατάπτυστης αυτής ενέργειας.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι μόνο… τουρκική, που από μόνο του προκαλεί το κοινό αίσθημα, αλλά και μήτρα όπλων και εξοπλισμών που ιστορικά έχουν πλήξει Κυπριακούς, Κουρδικούς και εσχάτως Συριακούς στόχους! Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο!

Διαβάστε μέρος της οργισμένης αντίδρασης της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης:

«Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον Τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP, partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN.

Το ψέμα αποκαλύπτει τον εαυτό του και οι μάσκες έπεσαν για τον τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) σε Τουρκικά συμφέροντα.

Μπίζνες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδας μας με την συγκάλυψη όλου του μιντιακού συστήματος και συνεργούς πολίτες που αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της πατρίδος παρακολουθούν τουρκικές παραγωγές, υπηρετούν ιδιοκτήτες ομάδων, εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό σε όσους τον υπερασπίστηκαν, αρνούμενοι να σηκωθούν και να ασκήσουν το πατριωτικό τους καθήκον υπερασπιζόμενοι την χώρα και το μέλλον τους»

Καταγγέλει για προδοσία και μυστικό ξεπούλημα τον Πάνο Καμμένο η Ραχήλ Μακρή

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τριπλή προδοσία. Ο Πάνος Καμμένος πρώτον προδίδει τον εαυτό του και τα ιδανικά του, αφού παλαιότερα θεωρούσε εαυτόν «ασπίδα» της ΕΛΒΟ. Δεύτερον, προδίδει τον Έλληνα πολίτη που αγαπά την πατρίδα του και δεν διανοείται να προωθούνται ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες σε τουρκικές με βεβαρυμμένο παρελθόν, την ώρα που οι παραβιάσεις είναι ωριαίες και ο Ερντογάν απειλεί την Κύπρο ανοιχτά και τρίτον προδίδει τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι μην ξεχνάμε πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μπιρ-παρά!

Περιμένουμε απαντήσεις…


Σχόλια