ΣΟΚ: Εμπλέκουν διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

ΣΟΚ: Εμπλέκουν διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Λάρισα οδήγησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία ήταν υπεύθυνοι σε πρακτορεία στοιχημάτων, εκ των οποίων ένα ανήκει σε εν ενεργεία διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Συγγενής του ποδοσφαιριστή διαχειριζόταν το πρακτορείο και έπεσε στα χέρια των αρχών αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Μία κατηγορία που προκύπτει από την «γνωστή» μέθοδο που χρησιμοποιηθούν οι επιτήδειοι, οι οποίοι αγοράζουν «κερδισμένα» δελτία για να δικαιολογήσουν τα (μεγάλα) έσοδά τους από τον παράνομο στοιχηματισμό. Ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές, δεδομένου ότι το πρακτορείο του ανήκει και δεν πρέπει να αποκλείεται καμία εξέλιξη.

Την ίδια ώρα οι επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας κατά του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επιχείριση που έγινε στην Φλώρινα η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στις συλλήψεις 11 ατόμων, ενώ στα Γιαννιτσά έπεσε στα χέρια των αρχών ένα άτομο, που θεωρείται ανάμεσα στους «εγκεφάλους» του παράνομου στοιχηματισμού! Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο τμήμα και το… οξύμωρο είναι ότι μαζί του μεταφέρεται και ένα χρηματοκιβώτιο που βρέθηκε στην κατοχή του!

Πηγή: sdna.grΣχόλια