ΣΟΚ: Υλικό παιδικής πορνογραφίας γυρισμένο στην Ελλάδα – Εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης

ΣΟΚ: Υλικό παιδικής πορνογραφίας γυρισμένο στην Ελλάδα – Εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας και μάλιστα αυτή τη φορά στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκε χάρη στην οξυδέρκεια υπαλλήλων της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας οι οποίοι φυλάσσουν την Ακτή Βουλιαγμένης. Η υπόθεση, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην ναυαγοσώστης, ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την Ασφάλεια Αττικής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , οι φύλακες της εταιρείας σεκιούριτι εντόπισαν στην παραλία ένα σακίδιο που έδειχνε χαμένο ή εγκαταλελειμμένο. Ο ιδιοκτήτης του δεν φαινόταν κάπου κοντά, ούτε πήγε κάποιος να το παραλάβει για αρκετή ώρα. Έτσι, οι φύλακες το άνοιξαν αναζητώντας τυχόν στοιχεία ταυτότητάς του για να του το επιστρέψουν.

Μέσα, βρήκαν μια βιντεοκάμερα, ένα ζευγάρι κυάλια και άλλα αντικείμενα, όχι όμως ενδείξεις που να οδηγούν στον κάτοχο του σακιδίου. Έτσι, οι σεκιουριτάδες έθεσαν σε λειτουργία την βιντεοκάμερα, μήπως και αναγνωρίσουν το πρόσωπο του ιδιοκτήτη σε κάποιο πλάνο και τον εντοπίσουν αργότερα στην παραλία. Και τότε δοκίμασαν μια οδυνηρή έκπληξη, καθώς αντίκρισαν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες από «ζωντανό» πορνό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ανήλικα και τουλάχιστον ένας ενήλικος άνδρας.

Aπό την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το υλικό δεν προερχόταν από αντιγραφή κάποιου βίντεο που ενδεχομένως είχε σταλεί από το εξωτερικό, αλλά φαινόταν να το είχε μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο χειριστής της κάμερας. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, ο κάτοχος της κάμερας, πρώην ναυαγοσώστης, έχει ήδη προσαχθεί στην Ασφάλεια, ωστόσο μετά από εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του,  δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκε εκεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο γι’ αυτόν ή για άλλα πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται με το αρρωστημένο βίντεοΣχόλια