ΣΟΚ! Υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο ασελγούσε σε μαθήτριες

ΣΟΚ! Υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο ασελγούσε σε μαθήτριες

Στη σύλληψη ενός 52χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες γονέων ότι ασελγούσε σε βάρος των παιδιών τους.

Το συμβάν έλαβε χώρο σε  δημοτικό σχολείο της βορειοανατολικής Αττικής και όταν ο δράστης ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για την πράξη του, εκείνος τους βεβαίωσε ότι όντως είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μικρών κοριτσιών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον παιδόφιλο ξεκίνησε όταν ένα κοριτσάκι είπε στη μητέρα του ότι ο υπεύθυνος του κυλικείου, με το πρόσχημα ότι θέλει να την κεράσει μια πορτοκαλάδα, την οδήγησε στο κυλικείο του σχολείου, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία, που συνέλαβε το δράστη. Ο 52χρονος κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς, ομολόγησε ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών μαθητριών, συνολικά. Ο δράστης, που είναι πατέρας ενός παιδιού, παρέσυρε τα κοριτσάκια στο κυλικείο, λέγοντάς τους ότι θέλει να τα κεράσει σοκολάτες και αναψυκτικά.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους αστυνομικούς, χρησιμοποιούσε για δέλεαρ δωρεάν αναψυκτικά και τρόφιμα προκειμένου να ξεμοναχιάσει τα ανήλικα θύματά του.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’  εξακολούθηση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.Σχόλια