Σοκ: Κινέζος έσφαξε με σπαθί μια γυναίκα και περίμενε να τον συλλάβει η αστυνομία (βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες)

Σοκ: Κινέζος έσφαξε με σπαθί μια γυναίκα και περίμενε να τον συλλάβει η αστυνομία (βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Κίνα, όπου ένας νεαρός άντρας με ψυχολογικά προβλήματα έσφαξε μια γυναίκα με σπαθί, και στη συνέχεια περίμενε ατάραχος την αστυνομία να τον συλλάβει.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν έξω από ένα εμπορικό κέντρο, και αρχικά επιτέθηκε στο πλήθος που περνούσε από δίπλα του με το σπαθί, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Τελικά, μια 33χρονη γυναίκα, δεν κατάφερε να ξεφύγει, και τραυματίστηκε θανάσιμα από τον 25χρονο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια περίμενε τις αρχές να τον συλλάβουν.

eks

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος κυνηγούσε τη συγκεκριμένη γυναίκα, και εκτός από το θανάσιμο χτύπημα σε αυτήν, τραυμάτισε και ελαφρά τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της.

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο από τη σύλληψη του δράστη, αλλά και τις στιγμές πριν από αυτήν, όταν ο ίδιος περιφέρεται αμέριμνος στο σημείο του εγκλήματος περιμένοντας τις αρχές, με την άτυχη γυναίκα λίγα μέτρα πιο κάτω να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή.Σχόλια