Σοκ! Μέλος της ρωσικής αποστολής στο Ρίο σκότωσε οπλισμένο ληστή

Σοκ! Μέλος της ρωσικής αποστολής στο Ρίο σκότωσε οπλισμένο ληστή

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων ένας νεαρός Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του δίπλα στο Ολυμπιακό χωριό, όταν προσπάθησε να ληστέψει μέλος της ρωσικής αποστολής.

Ο Μάρκος Σέζαρ Φερές Μπράγκα, είναι ο Βραζιλιάνος νομικός, ο οποίος για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων εργάζεται για την αποστολή της Ρωσίας. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του και την κόρη του, μέσα στο τζιπ BMW X6, δέχθηκε επίθεση από επίδοξο ληστή, ο οποίος ήταν πάνω σε μηχανή και υπό την απειλή όπλου ζήτησε το ρολόι του Μπράγκα.

Ο δικηγόρος, ο οποίος είναι ερασιτέχνης αθλητής ζίου-ζίτσου κατάφερε με μια κίνηση να τον αφοπλίσει και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πυροβόλησε τον νεαρό με το ίδιο του το όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η αστυνομία μάλιστα, η οποία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, άφησε για αρκετές ώρες το πτώμα στο δρόμο μέχρι να πάρει όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να αντικρίζουν το τραγικό θέαμα κατά την είσοδό τους στο Ολυμπιακό χωριό, σύμφωνα με τη Mail On Line.

Σχόλια