Σοκ στην Αττική: Είχε μετατρέψει 16χρονη σε σκλάβα του σεξ, της έδινε ναρκωτικά και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση

Σοκ στην Αττική: Είχε μετατρέψει 16χρονη σε σκλάβα του σεξ, της έδινε ναρκωτικά και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου ένα 16χρονο κορίτσι που εργαζόταν ως σερβιτόρα στο κατάστημά του. Μάλιστα ο ίδιος χορηγούσε ναρκωτικά στην ανήλικη κοπέλα, και στην συνέχεια την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία συγγενών της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ εξακολούθηση, κατοχή διάθεση και χρήση ναρκωτικών.

Η 16χρονη μαθήτρια πριν από περίπου τέσσερις μήνες είχε φύγει από το σπίτι της.

Τότε η ανήλικη κοπέλα βρήκε καταφύγιο στο 45χρονο με τον οποίο ήδη γνωρίζονταν, με την προϋπόθεση να πιάσει δουλειά στο καφενείο του ως σερβιτόρα ενώ παράλληλα την φιλοξενούσε στο σπίτι του. Σταδιακά ο 45χρονος άρχισε να βλέπει ερωτικά το κορίτσι.

Έτσι προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, με σκοπό να εθίσει στα ναρκωτικά το παιδί και ουσιαστικά να το καταστήσει υποχείριο του και σκλάβα του σεξ.

Η ανήλικη, πάρα το γεγονός πως έκανε χρήση χασίς με το 45χρονο, συνέχιζε να αντιστέκεται.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso ο 45χρονος έδινε χασίς στο κορίτσι και τελικά κατάφερε να το βιάζει σχεδόν κάθε βράδυ.

Εν τέλει, το παιδί άρχισε να αγανακτεί και θέλησε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των απανωτών βιασμών, με αποτέλεσμα να ενημερώσει συγγενικά της πρόσωπα.

Όμως και σε αυτή την περίπτωση και ενώ πήγαν οι συγγενείς της να την πάρουν, ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τους απείλησε ακόμα και με την ζωή την δική τους και της ανήλικης, και τους έδιωξε.

Αμέσως το συγγενικό περιβάλλον της 16χρονης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας να πάνε στο καφενείο, αλλά και στο σπίτι του 45χρονου. Ο ίδιος συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 110 γραμμαρίων.Σχόλια