Σοκ στην Πάτρα: 25χρονη εξέδιδε ανήλικη για 50 ευρώ

Σοκ στην Πάτρα: 25χρονη εξέδιδε ανήλικη για 50 ευρώ

Συνελήφθη μια 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενη για μαστροπεία και σωματεμπορία καθώς εξέδιδε μια 17χρονη ομοεθνή υπό την απειλή βίας κρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφά της.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οργάνωσαν επιχείρηση προκειμένου να την συλλάβουν.

Προσποιούμενοι τους «πελάτες», συνάντησαν τις δύο γυναίκες σε στάση αστικού λεωφορείου σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, όπου συμφώνησαν ερωτική συνεύρεση για χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Στη συνέχεια και ενώ η 25χρονη πήρε τα 50 ευρώ, με προσημειωμένο χαρτονόμισμα, προέτρεψε, σύμφωνα με την αστυνομία, την 17χρονη, να μεταβεί με τον ένα αστυνομικό, μέσα σε κοντινό βαγόνι, σταθμευμένου τρένου, ενώ η ίδια με το αυτοκίνητο του αλλού αστυνομικού πήγαν σε διπλανό υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Έτσι, οι αστυνομικοί γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους, στις δύο αλλοδαπές και συνέλαβαν την 25χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ επιστράφηκαν στην ανήλικη τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Σχόλια