Σοκ στο Λονδίνο: Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τρία αγόρια κάτω των 10 ετών, έπεσε 11χρονη

Σοκ στο Λονδίνο: Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τρία αγόρια κάτω των 10 ετών, έπεσε 11χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει στο Λονδίνο η είδηση ότι ένα εντεκάχρονο κορίτσι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μικρότερά του αγόρια, ενώ διέσχιζε με μια φίλη του ένα νεκροταφείο στα νοτιοδυτικά της πόλης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τον Guardian, το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου, την ώρα που στο κοιμητήριο Teddington λάμβανε χώρα μια κηδεία.

Η 11χρονη διέσχιζε το νεκροταφείο με ένα άλλο κορίτσι, καθ’ οδόν προς το σπίτι της, όταν ξαφνικά τις πλησίασαν τρία λευκά αγόρια με μπλε κουστούμια και λευκά πουκάμισα, τα οποία φαίνονταν να είχαν απειλητικές διαθέσεις.

Όπως έγινε γνωστό, η φίλη του άτυχου κοριτσιού έτρεξε και κατάφερε να διαφύγει, αφήνοντας μόνη την 11χρονη, την οποία άρχισαν τα τρία αγόρια να χαϊδεύουν και να φιλούν σε διάφορα σημεία του κορμιού της.

Μετά από λίγη ώρα, ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο κάνοντας ποδήλατο είδε τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα τα αγόρια να το σκάσουν.

«Το θύμα ταράχτηκε πολύ από την επίθεση, που έλαβε μάλιστα χώρα μέρα μεσημέρι. Καλούμε οποιονδήποτε ήταν στο κοιμητήριο Teddington την ώρα του περιστατικού να καλέσει στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αγόρια το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών μερικά 24ωρα μετά την επίθεση, της οποίας οι ανήλικοι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Σημειώνεται τέλος ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ούτε ο άνδρας με το ποδήλατο που επενέβη ώστε να σταματήσει η επίθεση, του οποίου η μαρτυρία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.Σχόλια