Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Η μικρή Άννυ πιθανότατα τεμαχίστηκε ενώ ήταν ζωντανή!

Σοκάρει ο ιατροδικαστής: Η μικρή Άννυ πιθανότατα τεμαχίστηκε ενώ ήταν ζωντανή!

Φρίκη προκαλεί το περιεχόμενο εγγράφου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής Άννυ, καθώς φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανήλικη να βασανίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως σημειώνει η Espresso, πληροφορίες θέλουν ο ιατροδικαστής στο απαντητικό 2.517 έγγραφο να προέβη σε αυτή την εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τις διάσπαρτες κηλίδες αίματος, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βίδα.

Σε αυτό το έγγραφο του ιατροδικαστή προς την 10η ανακρίτρια φέρεται ότι γίνεται η εφιαλτική εκτίμηση ότι η ανήλικη θα μπορούσε να αναπνέει όταν άρχισε ο φριχτός τεμαχισμός της για τον οποίο κατηγορείται ο πατέρα της και ο φίλος του.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου πατέρα κάνει λόγο για αυθαίρετα συμπεράσματα ελλείψει της σορού.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως συνήγορος υπεράσπισης δήλωσα πως ουδέποτε μέχρι το πέρας της άσκησης των καθηκόντων μου θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι δεν ανευρέθη η σορός της τετράχρονης Αννυ ως στοιχείο υπερασπιστικής ωφέλειας και εκμετάλλευσης υπέρ του εντολέως μου. Θα το θεωρούσα προσβολή της μνήμης του παιδιού», τόνισε στην Espresso ο συνήγορος υπεράσπισης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν μπορώ, όμως, από την άλλη να επιτρέψω το ίδιο το γεγονός, της μη ανεύρεσης της σορού της ανήλικης δηλαδή, να γίνει στοιχείο το οποίο θα οδηγεί στην εξαγωγή αυθαίρετων και αναξιόπιστων συμπερασμάτων τα οποία αντιτίθεται στην ύπαρξη του τεκμηρίου της αθωότητας αλλά και στα υπερασπιστικά δικαιώματα του πελάτη μου».

«Η συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διέρρευσε, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε συμπεράσματα παρά μόνο σε αοριστολογικού περιεχομένου υποθέσεις και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παιδιού αλλά ούτε για όσα επακολούθησαν», ανέφερε.Σχόλια