Σοκάρει πασίγνωστος μπασκετμπολίστας: «Έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής»

Σοκάρει πασίγνωστος μπασκετμπολίστας: «Έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής»

Ο Νέιτ Χάφμαν μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει σκορπώντας τη θλίψη στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού

«Μου μένουν έξι με δώδεκα μήνες ζωής», αποκάλυψε ο Αμερικανός πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ που προσπαθεί να νικήσει τον καρκίνο, αλλά όπως είπε η ασθένεια του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

«Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω έξι με δώδεκα μήνες ζωής ακόμη. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να κάνω. Μιλάμε για μία πολύ δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες στο σώμα μου. Από αυτά που μου είπε ο γιατρός είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα. Θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά» τόνισε ο βρετανός center.

Οπως λέει η υποστήριξη που δέχεται είναι μεγάλη: «Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές του κόσμου. Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σικάγο. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω».

 Σχόλια