Σώθηκε την τελευταία στιγμή το MEGA! Συμφώνησαν οι μέτοχοι

Σώθηκε την τελευταία στιγμή το MEGA! Συμφώνησαν οι μέτοχοι

Την τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά, όλοι οι μέτοχοι του ιστορικού καναλιού αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Με αυτόν τον τρόπο, το Mega καταφέρνει να παραμείνει στη ζωή με τους μετόχους της να καλύπτουν το ποσό.

Ειδικότερα, 7,5 εκατ. ευρώ θα βάλει ο Φώτης Μπόμπολας, 5 εκατ. ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και άλλα τόσα ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δεκάδες δημοσιογράφοι, τεχνικοί και άλλοι εργαζόμενοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι περιμένοντας ένα «Θαύμα».

Τις τελευταίες ημέρες όλοι έκαναν λόγο για οριστικό κλείσιμο του καναλιού, με τα σενάρια για πτώχευση να είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς μετά και τις αλλεπάλληλες συσκέψεις στο Δ.Σ., οι μέτοχοι δεν μπορούσαν να έρθουν σε συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού. Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

 Σχόλια