Σουβλατζίδικο στις ΗΠΑ ανοίγει ο Γ. Αντετοκούνμπο!

Σουβλατζίδικο στις ΗΠΑ ανοίγει ο Γ. Αντετοκούνμπο!

Την ώρα που ολόκληρος ο κόσμος του ΝΒΑ μιλάει για τα κατορθώματά του στο παρκέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τη φήμη και τη δημοφιλία του, αναδεικνύοντας και το… επιχειρηματικό του ταλέντο!

Και αυτό, καθώς ο «Greek Freak», σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να ανοίξει μια καντίνα στο Μιλγουόκι, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, με πρώτη και κύρια τον περίφημο… γύρο! Η έδρα, μάλιστα, της καντίνας, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο μέσα στο νέο γήπεδο των «Ελαφιών»!

Εξ ου, άλλωστε, και η ονομασία της πρώτης επιχειρηματικής απόπειρας του «Giannis» θα είναι «Gyro Step», αντλώντας την έμπνευσή της από το περίφημο «euro step», με το οποίο ο Έλληνας σταρ εξουδετερώνει τους αντιπάλους του εντός γηπέδου. Όσο για την σπεσιαλιτέ στο μενού του καταστήματος, αυτή θα είναι επίσης εμπνευσμένη από τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς θα ονομάζεται «Αντεντοκεμπάπ»!

«Έμαθα πολλά για την αμερικανική κουλτούρα και αγάπησα το φαγητό στις ΗΠΑ από τη στιγμή που ήρθα, αλλά τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την κληρονομιά μου και την ελληνική κουλτούρα» ήταν οι δηλώσεις του ίδιου του Γιάννη, ο οποίος μάλιστα, κάνοντας χιούμορ, συμπλήρωσε: «Θα είμαστε δυνατοί, χοντροί και χαρούμενοι».

Κι όλα τα παραπάνω μοιάζουν… πολύ ωραία, για να είναι αληθινά, τότε μάλλον ισχύει ακριβώς αυτό: δεν είναι! Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, όλα τα παραπάνω αποτελούν… αποκύημα της φαντασίας των αρθρογράφων μίας ιστοσελίδας στο Μιλγουόκι που, βασιζόμενοι στην ελληνική καταγωγή του, συνέταξαν ένα άκρως εμπνευσμένο κείμενο, το οποίο δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο, από ένα… πρωταπριλιάτικο αστείο!

Πηγή: Πρώτο θέμαΣχόλια