Σοβαρές εξελίξεις στην υγεία της Μ. Αρναούτη, της συνοδηγού του Π. Παντελίδη

Σοβαρές εξελίξεις στην υγεία της Μ. Αρναούτη, της συνοδηγού του Π. Παντελίδη

Από ότι φαίνεται η Μίνα Αρναούτη δεν έχει διαφύγει του κινδύνου, κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς.

Σε καταστολή έβαλαν ξανά οι γιατροί τη Μίνα Αρναούτη, τη φίλη του Παντελή Παντελίδη που επέβαινε στο αυτοκίνητο την ημέρα του τραγικού ατυχήματος.
Ενώ αρχικά η υγεία της νεαρής κοπέλας παρουσίασε βελτίωση, οι γιατροί είναι ακόμα προβληματισμένοι για την κατάσταση της πορείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκαναν αυτή την επιλογή γιατί η Μίνα ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς δημιουργώντας ανησυχίες ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε τόσο βαριά περιστατικά όπως της Μίνας Αρναούτη που παρέμεινε επί μακρόν στη ΜΕΘ σε καταστολή.

«Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου γύρω του» εξηγεί γιατρός της ΜΕΘ.

Το ιατρικό επιτελείο επέλεξε να γίνει τραχειοστομία στην 30χρονη κοπέλα προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της καθώς όπως λένε κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι πιο «εύκολη» και έτσι μπορούν να γίνουν πιο ομαλά τα επόμενα δύσκολα βήματα για τη νεαρή κοπέλα.Σχόλια