Σοβαρό ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση και το σύζυγό της – «Έχασαν» ένα από τα άλογά τους

Σοβαρό ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση και το σύζυγό της – «Έχασαν» ένα από τα άλογά τους

Σοβαρό ατύχημα είχαν εχθές η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, στην επιστροφή τους από τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να «χάσουν» ακόμη ένα από τα αγαπημένα τους άλογα.

Αναλυτικότερα, και όπως έγραψε ο σύζυγος της «χρυσής κληρονόμου» στο Instagram, χθες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό που επέστρεφε από τη Γαλλία και μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας, το οποίο μάλιστα ήταν από τα αγαπημένα της κόρης του, Βίβιαν, έχοντας πολλές διακρίσεις και βραβεία από αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα», έγραψε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σημειώνεται πως πριν από δύο χρόνια, η Αθηνά Ωνάση είχε χάσει ακόμη ένα από τα αγαπημένα της άλογα, σε θανατηφόρο ατύχημα σε αγώνες ιππασίας, όπου και η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.Σχόλια