Σοβαρό ατύχημα για την Λόχαν – Έχασε μέρος του δαχτύλου της (εικόνα)

Σοβαρό ατύχημα για την Λόχαν – Έχασε μέρος του δαχτύλου της (εικόνα)

Επειγόντως στο χειρουργείο οδηγήθηκε η αμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, αφότου έχασε μέρος του δαχτύλου της σε ατύχημα σε βάρκα.

Η αμερικανίδα σταρ, η οποία βρισκόταν στην Τουρκία στο πλαίσιο ανθρωπιστικής αποστολής για τη στήριξη σύρων προσφύγων, προσπάθησε να σηκώσει την άγκυρα της βάρκας, αλλά μπλέχτηκε στο σκοινί και έπεσε στο νερό, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ.

Η ίδια, περιγράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τι της συνέβη, είπε ότι κόπηκε μέρος του παράμεσου και χρειάστηκε να το αναζητήσουν οι φίλοι της μέσα στο νερό.

Ctx0J5vWEAA4Iwx

«Παραλίγο να χάσω το δάχτυλό μου από άγκυρα. Έχασα το μισό, ευτυχώς βρήκαμε το κομμάτι του δαχτύλου μου», έγραψε η Λόχαν στο Snapchat. «Απλώς έπρεπε να κάνω εγχείρηση. Πονάει τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Οι φίλοι της κατάφεραν να βρουν το κομμάτι του δαχτύλου προτού μπει στο χειρουργείο. Η ίδια ανέβασε αργότερα φωτογραφία του μπαταρισμένου δαχτύλου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Νωρίτερα η Λόχαν είχε επισκεφτεί μία οικογένεια προσφύγων και ένα νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη.

Στο Instagram περιέγραψε την εμπειρία της επισημαίνοντας ότι πρέπει να στηριχθεί η Τουρκία, «η οποία έκανε ό,τι όφειλε για αυτήν την ανθρωπιστική τραγωδία, υποδεχόμενη τρία εκατομμύρια πρόσφυγες».Σχόλια