Σπίρτζης: Δεν έχω καμία ανάμιξη στην εισαγγελική εντολή για άρση της ασυλίας του Μητρόπουλου

Σπίρτζης: Δεν έχω καμία ανάμιξη στην εισαγγελική εντολή για άρση της ασυλίας του Μητρόπουλου

Μπορεί ο Αλέξης Μητρόπουλος να «κάρφωσε» ανοιχτά τον Χρήστο Σπίρτζη ότι έδωσε εντολή στον εισαγγελέα για την αίτηση άρση ασυλίας του πρώτου, αλλά ο πρώην υπουργός δεν… σήκωσε το γάντι.

Μιλώντας στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, ούτε καν γνώση της.

«Επειδή ακούστηκε το όνομα μου, θέλω να δηλώσω πως ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ τόσο εντός στο τραπέζι των συζητήσεων, όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συντρόφους μου. Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω καμία εμπλοκή, ούτε γνώση της υπόθεσης. Δήλωσα στον Πρόεδρο ότι είμαι διαθέσιμος και στα όργανα για οποιαδήποτε Περιφέρεια και για οποιαδήποτε θέση εκλόγιμη και μη.

Δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για υπουργικούς θώκους, ούτε για βουλευτική θέση. Οσοι προερχόμαστε από σοσιαλιστικό χώρο, έχουμε δει πως ένα ριζοσπαστικό κόμμα μεταλλάσσεται σε συστημικό κόμμα. Να υπηρετήσουμε και να διασφαλίζουμε πολιτική που δεν θα ξεφτίσει. Να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.Σχόλια