Στ. Κοντονής: «Χρονιά – τομή για το ποδόσφαιρο αν εφαρμοστούν οι συμφωνίες»

Στ. Κοντονής: «Χρονιά – τομή για το ποδόσφαιρο αν εφαρμοστούν οι συμφωνίες»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις σημερινές εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και τη διαφαινόμενη αποφυγή του Grexit εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά, ο κ. Κοντονής τόνισε πως αν υλοποιηθούν όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών, η νέα περίοδος θα αποτελέσει χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ενημέρωσα προσωπικά τον πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων μετά τις συναντήσεις με ΕΠΟ και FIFA. Εμείς περιμένουμε από τις διεθνείς ομοσπονδίες το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη» είπε.

«Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ρυθμίσεις. Θα εξηγήσω λεπτομερώς σε FIFA και UEFA πως έχουν τα πράγματα για τις αλλαγές που ζητούν στην αθλητική νομοθεσία. Δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ» συμπλήρωσε.

Σχόλια