Στ. Κοντονής: «Ελέγχονται πολλές αναφορές για στημένα παιχνίδια στη Β΄ Εθνική»

Στ. Κοντονής: «Ελέγχονται πολλές αναφορές για στημένα παιχνίδια στη Β΄ Εθνική»

«Δυστυχώς, στη Β΄ Εθνική, στη Football League, υπάρχουν πάρα πολλές, συχνές αναφορές, για στημένα παιχνίδια και το λέω δημόσια αυτή τη στιγμή, πρώτη φορά. Είναι κάτι το οποίο μας προβληματίζει» δήλωσε στο ?Πρακτορείο 104,9 FM? ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είναι και αρμόδια να πάρει αποφάσεις, ελέγχει αυτές τις περιπτώσεις, αλλά κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και στους ιδιοκτήτες των ομάδων, οι οποίες αναφέρονται αρκετές φορές σε τέτοιες καταστάσεις. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου τώρα. Πριν είναι αργά και για τους ίδιους και για τις ομάδες τους» ανέφερε ο κ. Κοντονής.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της διαιτησίας ο υφυπουργός προανήγγειλε πρωτοβουλίες, καθώς «στην Ελλάδα έχουμε κακή διαιτησία, βλέπουμε αποφάσεις διαιτητών, οι οποίες δεν ξέρω πώς παίρνονται και επίσης αποφάσεις διαιτητών, που δεν εφαρμόζουν τον κανονισμό της ΕΠΟ, όσον αφορά φαινόμενα βίας».

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς- και η ΕΠΟ και η Επιτροπή Διαιτησίας και οι ομάδες- θα πρέπει να καθίσουμε, να συντονιστούμε και να δούμε πώς μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, εάν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου. Θέλω να τους πω το εξής, ότι, με το καλό του ποδοσφαίρου, θα έλθει και το καλό το δικό τους, μέσω της αύξησης της αξιοπιστίας του αθλήματος» τόνισε ο κ. Κοντονής.

 Σχόλια