Στ. Κούλογλου: Υπάρχει μεγάλη δυσφορία στην ΕΕ για την ελληνική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

Στ. Κούλογλου: Υπάρχει μεγάλη δυσφορία στην ΕΕ για την ελληνική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

«Υπάρχει μεγάλη δυσφορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον τρόπο που αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση η αντιπολίτευση, γιατί όλοι ξέρουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμείς ξέρουμε στην Ελλάδα, ότι η αντιπολίτευση ψήφισε τα μνημόνια και ήξερε πολύ καλά τι ψήφιζε» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Καθημερινά» με τον Χρήστο Μάτη.

«Όλοι ξέρουμε, επίσης, ότι το ασφαλιστικό -που είναι το πολύ μεγάλο θέμα- είναι μία βραδυφλεγής βόμβα, που υπάρχει εδώ και χρόνια και καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν τολμούσε να το αγγίξει και ενώ τα ξέρουν όλα αυτά, κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση» είπε ο κ. Κούλογλου, διευκρινίζοντας ότι η «ευρωπαϊκή δυσαρέσκεια» στην ελληνική αντιπολίτευση εκφράζεται από τα «αδελφά» κόμματα της ΝΔ και του Ποταμιού.

Σε ό,τι αφορά την αίτηση των αρμόδιων ελληνικών αρχών για άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Κούλογλου στο πλαίσιο δίωξης που εκκρεμεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο ευρωβουλευτής διευκρίνισε ότι η υπόθεση αφορά σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοτο «tvxs», το οποίο δεν υπέγραφε ο ίδιος και το οποίο «ήταν ένα άρθρο ήπια γραμμένο, δεν ανέφερε ονόματα απλώς πέντε δεσμοφύλακες των φυλακών Πατρών- εκεί αναφερόταν το άρθρο- έκαναν μήνυση, η οποία κανονικά θα έπρεπε να πάει στο αρχείο».Σχόλια