Στ.Θεοδωράκης: Μόνο τα παιδιά στην Κουμουνδούρου περνάνε μια χαρά

Στ.Θεοδωράκης: Μόνο τα παιδιά στην Κουμουνδούρου περνάνε μια χαρά

Αιχμές και υπαινικτικά σχόλια για τα «παιδιά» της Κουμουνδούρου έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με αυτή την κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας έχει διαψεύσει τις ελπίδες όλου του κόσμου, όχι μόνο των ανθρώπων που δεν τον ψήφισαν, και αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει συνεχόμενη διαμαρτυρία του κόσμου γιατί τίποτα δεν πάει καλά -πέρα από τα παιδιά στην Κουμουνδούρου που περνάνε μια χαρά δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.
Παράλληλα σε ότι αφορά την αύξηση του ΦΠΑ τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να «σηκώσει» ούτε 1% παραπάνω, ενώ σχολιάζοντας τα σενάρια των πρόωρων εκλογών τόνισε: «Ποιον απειλεί ο κ. Τσίπρας; Απειλεί τον ελληνικό λαό; Γιατί εγώ έτσι το εκλαμβάνω. Λέει πρέπει να πάρω δύσκολα μετρά οπότε να μου πουν οι βουλευτές μου ότι θα τα ψηφίσουν γιατί αλλιώς μπορεί να πάμε σε εκλογές και να χάσουν τις έδρες τους. Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές πριν γίνει η αξιολόγηση. Με κανέναν τρόπο. Τα 5,7 δις. ευρώ που είναι να πάρουμε μας είναι απαραίτητα, άρα δεν μπορεί να παίξει κανείς, με αυτή τη συμφωνία».

Σχόλια