Στ. Θεοδωράκης: O κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος

Στ. Θεοδωράκης: O κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος

O κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής του παλιού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα, σχολίασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή πρόσφατη  συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο Πρωθυπουργός «δεν είπε λέξη για την υπερφορολόγηση και τη φυγή των επιχειρήσεων, λέξη για την ανεργία και τη μαύρη εργασία, λέξη για τον αγοραίο λαϊκισμό των φερεφώνων του (βλέπε επίθεση στους Ολυμπιονίκες), λέξη για τα σκάνδαλα και τα σκανδαλάκια του κομματικού (τους) κράτους, λέξη για τα 37.000 παιδιά που δεν θα πάνε σε παιδικούς σταθμούς».

Από την άλλη όμως – συνέχισε ο πρόεδρος του Ποταμιού – «η κοινωνική πολιτική είναι η πρώτη μας φροντίδα», «η Ελλάδα δεν παραιτείται», «κάθε αξιολόγηση θα είναι ευκολότερη και πιο βατή από την προηγούμενη» και για να μην περιαυτολογούμε «τα θέματα θα κλείσουν με τον τρόπο που πρέπει να κλείσουν».

«Μια βρύση που δεν σταματά να στάζει εκνευρίζοντας πρωτίστως όλους αυτούς που πίστεψαν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει» ανέφερε σκωπτικά.

«Αν οι προχειρότητες και οι μεγαλοστομίες έσωζαν την Ελλάδα, θα είχαμε σωθεί εδώ και δεκαετίες» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

Διαβάστε επίσης:

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των επιβαινόντων του ταχύπλοου ζητεί ο ΘεοδωράκηςΣχόλια