Στ. Θεοδωράκης: To Ποτάμι δεν θα γίνει ντεκόρ της κυβέρνησης

Στ. Θεοδωράκης: To Ποτάμι δεν θα γίνει ντεκόρ της κυβέρνησης

«Θα είμαστε παρόντες στη Βουλή να δώσουμε τη μάχη ώστε να περισώσουμε ότι μπορούμε αλλά από εκεί και πέρα δεν θα γίνουμε ντεκόρ στους υπουργούς της κυβέρνησης που θέλουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για το ασφαλιστικό, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από τα Ιωάννινα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι το ασφαλιστικό χρειάζεται μια μεγάλη επαναστατική μεταρρύθμιση. «Ο κόσμος της παραγωγής και της εργασίας πρέπει να νιώσει ότι έχει ένα αποκούμπι. Το ασφαλιστικό κακώς, για κάποιους, είναι η μάχη για τους συνταξιούχους, πρέπει να είναι η μάχη για όλους τους εργαζόμενους», σχολίασε.

Ανέφερε δε ότι εκτιμά πως δεν είναι οι 153 βουλευτές είναι το πρόβλημα, αλλά «το πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πρόταση και δεν εμπνέει τον ελληνικό λαό».

Τόνισε επίσης ότι το Ποτάμι δεν συνηγορεί στην αύξηση των εργοδοτικών εισφορών και σε περικοπή των κύριων συντάξεων.

«Η λύση για τη χώρα είναι η εργασία. Η λύση είναι να δημιουργηθούν δουλειές. Εάν αυξήσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές, δίνουμε άλλη μια σφαλιάρα στον Έλληνα επιχειρηματία που έχει μια μικρή επιχείρηση», συμπλήρωσε και διαπίστωσε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει πρόβλημα με το γεγονός πως, αυτή την στιγμή στη χώρα, δεν υπάρχουν ηγήτορες που να νοιάζονται για την πατρίδα».

«Μας κυβερνά ένα καθεστώς που το ενδιαφέρει πάνω από όλα, απ’ ό,τι φαίνεται από τις σημερινές αποφάσεις, να εδραιωθεί και να βολέψει τα δικά του παιδιά», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.Σχόλια