«Στα 18 μου έκανα βόλτες στη Συγγρού και…»: Απίστευτη δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού!

«Στα 18 μου έκανα βόλτες στη Συγγρού και…»: Απίστευτη δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού!

Ο λόγος για την Γιούλικα Σκαφιδά η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Αλέξη Γεωργούλη «Μαριονέτες» και θέλει να αποδείξει σε όλους πως μια ταινία μυστηρίου μπορεί να στηριχθεί και στην Ελλάδα.

Οι δυο τους έδωσαν μια κοινή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό  και μίλησαν για την ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της αλλά και στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού της «Την πρώτη χρονιά στην Αθήνα, με είχε ιντριγκάρει η παρακμιακή ζωή της και μπήκα στην διαδικασία να την ανακαλύψω, παρακολουθώντας την. Έχω κάνει τρελά πράγματα», είπε και συνέχισε: «Όπως το να κάνω βόλτες στη Συγγρού -γιατί μου φαινόταν απίστευτο άνθρωποι να εκδίδονται- μιλώντας με διάφορους τύπους. Έχω πάει και σε παρακμιακά στέκια».

Αυτό το έκανε γιατί όπως είπε η ίδια είχε πολύ ενδιαφέρον: «Εγώ μέχρι τα 16 μου έλεγα κάλαντα! Δεν είναι ότι έκανα άσχημα πράγματα, ανακάλυπτα τον κόσμο, ξεκινώντας από την σκοτεινή πλευρά, αλλά στην ουσία δεν ήταν και τόσο. Σε ένα σκοτεινό σημείο της Αθήνας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φως».

Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε την ηθοποιό τι θα έβαζε στην φωτεινή πλευρά και εκείνη είπε χαρατηριστικά: «Δεν ξέρω. Τα βαριέμαι τα πολύ φωτεινά, δεν μου αρέσουν» και εξήγησε: «Βέβαια και έχω. Όμως δεν μου αρέσει το ροζ, το αγαπημένο μου χρώμα είναι το γκρι. Υποθέτω πως μια φωτεινή στιγμή μου είναι τα πρώτα μου χρόνια στην δουλειά, που υπήρχε πολύ φως, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ήταν πρωτόγνωρο».

Μια φωτεινή αλλά και έντονη στιγμή που έχει ζήσει αποκάλυψε η Γιούλικα Σκαφιδά. Όπως δήλωσε, ήταν όταν κέρδισε την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη αλλά και όταν συνειδητοποίησε πως έχει την αποδοχή των ανθρώπων.

Όσο για το αν είναι αισιόδοξη ως άνθρωπος είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Είμαι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κλαίγονται. Δεν είμαι η ψυχή του πάρτι, αλλά αν βρίσκεσαι στα ”κάτω” σου, θα σε ανεβάσω».

 

gioulika skafida

Πηγή: athensmagazine

 

 Σχόλια